برگزاری جلسه هیئت مدیره نظام پزشکی اصفهان

برگزاری جلسه هیئت مدیره نظام پزشکی اصفهان

بیستمین جلسه هیئت مدیره نظام پزشکی اصفهان با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه، رئیس هیئت مدیره از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در خصوص ابلاغ تعرفه های تشخیصی و درمانی، مشکلات مالیاتی همکاران، بیمه های تکمیلی و نیز برگزاری نشست مشترک با انجمن‌های علمی و صنفی با حضور مدیر کل امور مالیاتی استان اصفهان، گزارشی ارائه نمودند.

سپس جلسه با حضور مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان ادامه و نسبت به موضوعات مختلف من جمله مشکلات طرح نسخه نویسی الکتروینک و عدم رعایت برخی از مواد قانون بیمه همگانی از جمله محاسبه و اعلام قیمت تمام شده خدمات توسط شورای عالی بیمه سلامت و پرداخت 60% مبلغ صورت حساب های مراکز طرف قرارداد به صورت علی الحساب ظرف حداکثر دو هفته پس از تحویل، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و با توجه به قول مساعد مسئولین بیمه سلامت استان مبنی بر پیگیری امور، مقرر گردید جلسات مشترک مشابه در آینده برگزار گردد.

در ادامه اعضای هیئت مدیره، نقطه نظرات و نگرانی‌های خود را پیرامون افزایش هزینه‌ها من جمله هزینه های دستمزد و تجهیز و نگهداری مراکز مطرح نموده و ادامه فعالیت کلیه مراکز را با شرایط موجود بسیار سخت دانستند و نسبت به کاهش بیشتر کمیت و کیفیت خدمات هشدار دادند.

همچنین با توجه به نامتناسب بودن تعرفه های ابلاغی و اعلام دیرهنگام آن، نظارت سختگیرانه بر عملکرد مراکز مختلف را غیر منطقی و ناموجه دانسته و بر لزوم اقدامات عاجل توسط بالاترین مقامات مسئول با توجه به شرایط بحرانی موجود، تأکید نمودند.

در پایان مقرر گردید ضمن ملاقات‌های مستمر با مسئولین مربوطه و مکاتبات مکرر، از وخیم تر شدن اوضاع پیشگیری به عمل آید.

همچنین مقرر شد به طور مداوم نسبت به ارسال اطلاعات مالیاتی و تشکیل همایش‌های مختلف با حضور مسئولین امور مالیاتی به منظور برخورد عادلانه و منصفانه با همکاران جامعه پزشکی اقدام گردد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *